Flight Forum Bereiken?

Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Flight Forum komt: je vindt ons makkelijk. Flight Forum is ideaal gelegen aan de snelweg, bij een bushalte en op korte afstand van Eindhoven Airport. Ook beschikt het business park over een duurzame deelvloot: elektrische deelauto's, -scooters en deelfietsen. 

 

met de auto

Vanuit de A2 draait u de Anthony Fokker weg op. Bij de T-splitsing (net voor het viaduct), gaat u links de parallelweg (Flight Forum) op.

met de bus

Vanaf station Eindhoven is Flight Forum te bereiken met bus 401 richting Airport via Meerhoven, uitstappen bij bushalte Flight Forum. Deze halte is centraal gelegen op het businesspark.

Het is ook mogelijk om vanaf station Eindhoven met bus 400 naar Eindhoven Airport te gaan. Dit is een shuttlebus, die rechtstreeks naar het vliegveld gaat. Vanuit daar is het ca. 10 minuten lopen naar bushalte Flight Forum.

EINDHOVEN AIRPORT

Eindhoven Airport ligt direct naast Flight Forum. Vanaf Eindhoven Airport is het ca. 10 minuten lopen naar businesspark Flight Forum.

Elektrische deelauto

Op Flight Forum staan elektrische deelauto’s van Amber Mobility voor je klaar. De hub van Amber is eigenlijk niet te missen. De oranje parkeerplaatsen vlakbij naast het Holiday Inn-hotel vallen op. Wil je weten hoe je gebruik kan maken van de Amber auto's?

Meer info

GO Sharing scooters

Met één klik kun je via de GO Sharing app rijden met één van de 250 e-scooters die actief zijn in Eindhoven. Ook Flight Forum behoort tot het servicegebied. In een mum van tijd ben je bij Eindhoven Airport, high Tech Campus of in het centrum? Voor een vast bedrag per minuut rij je zonder lawaai én zonder uitstoot zo de drukte voorbij!<

Meer info

MET DE FIETS

Vanaf station Eindhoven is het ongeveer 8 kilometer fietsen naar Flight Forum. Je fietst vanaf het station eerst richting het PSV Stadion. Deze fiets je voorbij, met het stadion aan je linkerhand, richting Strijp-S. Vervolgens fiets je over Strijp-S waarna je via de Zwaanstraat richting het Philips de Jonghpark gaat. Vervolg je weg over het fietspad, de Oirschotsedijk, langs de Hertgang richting de Anthony Fokkerweg. Daar aangekomen sla je linksaf, fiets je over de snelweg heen en na 500 meter heb je Flight Forum bereikt.

Parkeren op Flight Forum

Bezoekersparkeergarage
Vanuit de A2 draait u de Anthony Fokker weg op. Bij de T-splitsing (net voor het viaduct), gaat u links de parallelweg (Flight Forum) op. Deze parallelweg blijft u volgen (linksom): de parkeergarage bevindt zich aan uw linkerhand, ter hoogte van Flight Forum 165.

De maximum doorrijhoogte is 2 meter. De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week openbaar toegankelijk.

Bedrijfsparkeergarages en –parkeerplekken
Een aantal bedrijven hebben een eigen parkeergarage en parkeerplekken. Hier kunnen zowel medewerkers als bezoekers gebruik van maken. De volgende bedrijven hebben een eigen parkeergarage:

  • Merin
  • Mazars
  • Tribes
  • AKD
  • Deloitte

 

Parkeerproducten
Vaste gebruikers van de parkeergarage van Flight Forum hebben de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor de parkeergarage. Dit abonnement is 24/7 geldig. De minimale afname van een abonnement is 6 maanden. 

LET OP! Momenteel zijn er geen vrije parkeerplaatsen beschikbaar.

MEER OVER PARKEERPRODUCTEN

WHERE BUSINESS TAKES OFF