FLIGHT FORUM

Flight Forum is hét Brainport businesspark voor ondernemers met visie. De sterke merken, verbindingen en ambities op Flight Forum groeien uit tot een uniek en optimaal klimaat voor de zakelijke dienstverlening.

FLIGHT FORUM WHERE BUSINESS TAKES OFF

CONTACT

BUSINESSPARK IN TRANSITIE

Flight Forum investeert volop in een stimulerende en aantrekkelijke werkomgeving. De komende jaren wordt dit steeds verder voelbaar en zichtbaar: in de infrastructuur en openbare ruimte, in nieuwe functies en voorzieningen en in nieuwe interactie met de bedrijven op Flight Forum. Flight Forum is meer dan een bedrijventerrein: het is een Living Lab waar ruimte is en wordt gemaakt voor experiment, beleving, interactie en bezieling.

Flight Forum CV is een publiek-private samenwerking tussen Schiphol Real Estate en gemeente Eindhoven.

EEN BRAINPORT BUSINESS PARK

Flight Forum heeft een unieke positie in de high tech industrieketen door de vestiging van steeds meer gespecialiseerde business-to-business dienstverlening. Flight Forum vormt een kansrijk onderdeel van de Brainportregio en draagt als park bij aan de regionale agglomeratiekracht. De blik is gericht op de toekomst, waarin de Brainportregio kan concurreren met internationale kennisen innovatieregio’s. Voor Flight Forum betekent dit focussen op connectiviteit, smart mobility en multifunctionaliteit.

HET MERK FLIGHT FORUM

Flight Forum werkt integraal aan het herpositioneren van het businesspark. De ruimtelijke, sociale en economische ingrepen worden versterkt door het ontwikkelen, laden en uitdragen van een sterk merk, waar Flight Forum CV en alle hier gevestigde organisaties met trots deel van uitmaken. Met de nieuwe identiteit geeft Flight Forum vorm en invulling aan de verbinding met de stad Eindhoven en met Brainport.

FLIGHT FORUM VERBINDT

Flight Forum heeft alle potentie om letterlijk en figuurlijk een schakel van betekenis te zijn. Economisch, ruimtelijk en sociaal groeit Flight Forum uit tot een vooruitstrevend en vitaal gebied: de ideale omstandigheden voor samenwerking en innovatie. Flight Forum verbindt verschillende sectoren, bedrijven en ambities. De ligging direct naast Eindhoven Airport en de A2, een HOV-verbinding, de Slowlane en nieuwe, goede parkeervoorzieningen maken van Flight Forum daarnaast ook letterlijk een knooppunt van belang.

BEELDIMPRESSIE

VOLG DE ONTWIKKELINGEN OP FLIGHT FORUM

Flight Forum is in transitie. Wat dit betekent voor de omgeving en gebruikers van Flight Forum, wordt bijgehouden op deze pagina en gedeeld via de maandelijkse nieuwsbrief. Hier zijn de reeds afgeronde ingrepen en projecten te vinden en worden nieuwe maatregelen, ontwikkelingen en (verkeers)ingrepen aangekondigd.

Klik op een project voor meer informatie. 
Vragen? Flight Forum beantwoordt ze graag!

 

DONE

Lees hier meer over de vergroening.

Lees hier meer over de vergroening van de noordelijke straatjes.

IN PROGRESS

    

PARTNERS