PARKEERPRODUCTEN

Handig overzicht van onze producten?

DOWNLOAD onze brochure in het Nederlands

DOWNLOAD our parking products brochure in English.

ADRES PARKEERGARAGE

U vindt de Flight Forum parkeergarage ter hoogte van Flight Forum 165, Eindhoven.

OPENINGSTIJDEN

De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week openbaar toegankelijk.

TARIEVEN

1,15 per 30 minuten.
11,25 vanaf 7e tot 12e uur.
25,50 vanaf 12e tot 24e uur.
Daarna 25,50 per dag.

ABONNEMENTEN

De vaste gebruiker van de parkeergarage heeft de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor de parkeergarage. Dit abonnement is 24/7 geldig. De minimale afname duur van een abonnement is 6 maanden.

De kosten voor een abonnement (prijspeil 2021):
Jaarlijks per abonnement: 1.500*
Per abonnementspas: 9,95*
* tarieven exclusief btw

POOLABONNEMENTEN

Flight Forum biedt de mogelijkheid om (eventueel in combinatie met een bedrijfsaccount) gebruik te maken van een poolabonnement. Bij een poolabonnement neemt de contractant bijvoorbeeld tien abonnementen af met twintig passen. Dit geeft de contractant de mogelijkheid flexibeler om te gaan met de inzet van de abonnementen, doordat twintig verschillende gebruikers de mogelijkheid hebben om de tien parkeerplaatsen te benutten. Mochten de tien parkeerplaatsen vol zijn, dan komt de elfde parkeerder binnen in de garage op basis van het geldende kortparkeertarief. 

 

Deze kosten worden achteraf, op basis van de rapportage uit het parkeersysteem, gefactureerd.

De kosten voor een abonnement bedragen (prijspeil 2020):
Jaarlijks per abonnement: 1.500
Per abonnementspas: 9,95*
Eenmalige kosten inregelen pool: 500,00*
* tarieven exclusief btw

Op basis van het daadwerkelijke gebruik worden de kosten maandelijks in rekening gebracht. De rapportage uit het parkeermanagementsysteem is hierin leidend.

 

Parkeerkosten
Geldende kortparkeertarief op basis van gegenereerde transactie.

Administratiekosten
9,95 bij een factuurbedrag van minder dan
250,00 per periode.

BEDRIJFSACCOUNT

Uw heeft de mogelijkheid om als bedrijf flexibel om te gaan met de eigen pool van het aantal gekozen abonnementen. Binnen deze pool kunnen zowel werknemers als bezoekers parkeren. Voor laatstgenoemde is het mogelijk via een bedrijfsaccount een reservering te plaatsen. Dit bedrijfsaccount wordt gemanaged via een webapplicatie. De bezoeker krijgt bij het reserveren gedurende een bepaalde periode toegang tot de garage op basis van het vooraf doorgegeven kenteken.

 

Als het account gecombineerd wordt met poolabonnementen, dan is het ook mogelijk om flexibel om te gaan met de beschikbare plaatsen binnen de pool. Bijvoorbeeld door bezoekers binnen die pool een plaats te geven in de parkeergarage. Hierdoor is het mogelijk optimaal gebruik te maken van de eigen pool.

Extra Kosten
Bovenop abonnementskosten:
Inrichten poolcontract (eenmalig): 500,00*
Bedrijfsaccount (jaarlijkse kosten): 225,00*
* tarieven exclusief btw

WAARDEKAART

Uw bedrijf heeft de mogelijkheid om waardekaarten te bestellen, welke gebruikt kunnen worden om de parkeerkosten van uw bezoek te dekken. Wij geven waardekaarten uit voor 2, 4 en 7-12 uur parkeren.

Een bezoeker kan zijn parkeerticket bij de betaalautomaat met een waardekaart ‘betalen’. Het is bijvoorbeeld mogelijk bij een parkeerduur van 3,75 uur te ‘betalen’ met twee kaarten van twee uur of één kaart van 4 uur. De waardekaart kan slechts één keer gebruikt worden. Dit betekent dat de resterende parkeertijd zijn waarde verliest na gebruik van de kaart. Een waardekaart is tot zes maanden geldig vanaf het moment van aflevering. Retourneren is niet mogelijk.

 

Kosten
De waardekaarten worden doorbelast op basis van de geldende kortparkeertarieven (€ 1,10 inclusief 21% btw per 30 minuten of een deel daarvan).

Mocht het factuurbedrag voor de afname van waardekaarten lager zijn dan 
€ 250,00, dan worden er administratiekosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten bedragen € 9,95 exclusief 21% btw.

 

Waardekaart bestellen

Om waardekaarten te bestellen klik hier. Vul het formulier zo compleet mogelijk in. U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag op het ingevulde e-mailadres.

De levertijd van waardekaarten bedraagt 1 werkdag. De kaarten worden afgeleverd bij uw receptie. Voor ontvangst dient getekend te worden.

VERGOEDINGSSTEMPEL

Een vergoedingsstempel biedt de mogelijkheid om een parkeerticket te hercoderen, met als doel om bijvoorbeeld een bezoeker tegemoet te komen in de parkeerkosten. Een bedrijf kan uiteraard ook de keuze maken om de volledige parkeerkosten van de bezoeker voor haar rekening te nemen. Op basis van de daadwerkelijke transactie worden de kosten achteraf in rekening gebracht.

Vanuit een rapportage uit het parkeersysteem wordt periodiek een factuur opgesteld. De parkeerkosten worden berekend op basis van de geldende kosten voor kort parkeren (1,10 inclusief 21% btw per 30 minuten of een deel daarvan).

De levertijd voor een vergoedingsstempel bedraagt 4-6 weken.

 

Kosten
Aankoop vergoedingsstempel (met 4 knoppen) 1.950,- exclusief 21% btw. De parkeerkosten worden, zoals  aangegeven, doorbelast op basis van de geldende kortparkeertarieven, waarbij de rapportage uit het parkeersysteem leidend is. Mocht het factuurbedrag lager zijn dan 250,00 dan worden er administratiekosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten bedragen 9,95 exclusief 21% btw.